Het sociale werking Union Foundation van Union SG kondigt met trots de samenwerking aan met ons dierenasiel KMDB Veeweyde. De ploeg Union Veeweyde wordt opgericht om adoptie van huisdieren te promoten !

Op die manier willen we samen de adoptie van huisdieren promoten.

We zijn enthousiast over de ploeg Union Veeweyde. “Het is een perfecte samenwerking voor ons dierenasiel, met een knipoog naar het voetbal. Union speelt positief voetbal met een groot hart, en op die manier wordt hier ook voor dieren gezorgd. Een dier adopteren is ook een warm gebaar. Het belangrijkste is dat onze dieren een nieuwe thuis vinden en dat de Union Foundation daarbij wil helpen.”

De wedstrijd tegen KV Oostende van vrijdag 18 maart wordt ook de wedstrijd voor Union Veeweyde. De spelers zullen met de fotokaders het veld opkomen, die worden achteraf geveild ten voordele van het dierenasiel.

https://rusg.brussels/nl/artikel-nl/union-sg-lanceert-nieuw-team-op-vier-poten-union-veeweyde