Puppies te adopteren

Puppies te adopteren

Een puppy adopteren

Ons Brusselse asiel neemt momenteel geen puppy’s aan.

U kunt ons echter wel uw aanvraag sturen en ons adoptieformulier invullen, zodat ons team over uw dossier kan beschikken.

Houd er rekening mee dat :

🔸 Een puppy 🐶 is werk en je moet bereid zijn om vernieling en zindelijkheidstraining te verdragen!

🔸 We raden mensen die in de nabije toekomst een vakantie hebben geboekt ten zeerste af om een puppy te adopteren, om ze geen verandering van omgeving op te dringen. Gewoon achtergelaten, ze hebben stabiliteit nodig. Adopteer geen puppy als je hem snel gaat pensioneren. En als je een vakantie in het buitenland plant, wees je er dan van bewust dat je puppy je niet kan vergezellen gezien zijn vaccinatiestatus, in het bijzonder voor hondsdolheid, afhankelijk van het land van bestemming.

🔸 Houd er ook rekening mee dat we ons het recht voorbehouden om een voorinspectie uit te voeren, d.w.z. dat onze inspecteur vóór de adoptie uw huis zal bezoeken om de toekomstige leefomgeving van de puppy te beoordelen.

U kunt dit formulier hieronder invullen en naar ons terugsturen op info@veeweyde.be.

Deze procedure stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat aspirant-adoptanten goed begrijpen wat er komt kijken bij het adopteren van een puppy die snel volwassen zal worden met specifieke behoeften, afhankelijk van zijn ras.

Alleen volledige aanvragen die voldoen aan de adoptiecriteria worden in behandeling genomen.

✅ Vul dan het formulier en stuur het ingevuld naar ons terug 📩 info@veeweyde.be

Deze procedure stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat toekomstige adoptanten volledig begrijpen wat er komt kijken bij het adopteren van een puppy die binnenkort zal opgroeien tot een volwassene met specifieke behoeften, afhankelijk van zijn ras.

Alleen volledige aanvragen die voldoen aan de adoptiecriteria worden in behandeling genomen!
Om logistieke redenen moeten alle uitwisselingen per 📩 e-mail gebeuren.

Enkel aanvragen die volledig zijn en die beantwoorden aan de criteria worden in aanmerking genomen.

Bedankt voor jullie begrip.

Team Veeweyde