Legale informatie

KMDB VEEWEYDE VZW
Wettelijke vermeldingen

Goedkeuringsnummer : :
HK 302 303 45

Adres maatschappelijke zetel : :
Itterbeekselaan 600 – 1070 Brussel
02/527.10.50
info@veeweyde.be

Adoptievoorwaarden :

Om een dier te adopteren bij Veeweyde moet je ouder zijn dan 18 jaar en in België wonen. Bovendien kan een derde partij geen dier adopteren in plaats van iemand die de echte eigenaar wordt. Het dier moet op dezelfde plaats wonen als zijn eigenaar.

Er wordt een adoptiecontract opgesteld tussen onze vereniging en de adoptant, die zich ertoe verbindt alle clausules ervan na te leven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptiedienst op 02/527.10.50 of info@veeweyde.be.

Al onze honden zijn :

– gevaccineerd
– gesteriliseerd in overeenstemming met de huidige wetgeving
– geïdentificeerd met een microchip

Prijzen voor het adopteren van een hond:
Om een hond bij ons te adopteren, vragen we een financiële bijdrage in de veterinaire kosten (vaccinaties, microchip) en administratieve kosten van ongeveer €113 voor een reu (€188 als castratie verplicht is, afhankelijk van het ras) en €238 voor een teef (castratie altijd verplicht).
De prijs kan variëren afhankelijk van verschillende criteria, zoals de leeftijd van de hond, vaccinatiestatus en dierenartskosten.

Prijzen voor het adopteren van een kat:
Om een kat van ons te adopteren vragen we een financiële bijdrage van ongeveer €58 voor een kater en €103 voor een poes.
Een sterilisatie is duurder dan een castratie, wat het verschil verklaart. Deze prijzen zijn inclusief castratie/sterilisatie, microchippen en basisvaccinaties. Ze kunnen variëren op basis van verschillende criteria, zoals de leeftijd van het dier, de vaccinatiestatus en de bijbehorende dierenartskosten.