Noteer alvast je agenda: op zaterdag 9 december van 10u tot 17u is het onze traditionele dierenkerst in het opvangcentrum Veeweyde in Anderlecht.

Op het programma: een warme dag gewijd aan onze in de steek gelaten dieren.

Er zullen geen adopties zijn, maar onze teams staan klaar om later een afspraak met je te maken en je alle informatie te geven die je nodig hebt.

Elk jaar worden er kilo’s cadeautjes onder de kerstboom gelegd. Dit jaar richten we ons op natuurlijke kluiven en onverwoestbaar speelgoed voor onze grote honden, die er dol op zijn.

Onze teams leiden je ook door onze faciliteiten om konijnen, knaagdieren, honden, katten, geiten en schapen te ontmoeten.

Voor snacks en versnaperingen hebben we glühwein, koffie, warme chocolademelk en heerlijk zelfgemaakt gebak voor je klaarstaan!

En vergeet onze tweedehands dierenwinkel niet, waar je manden, riemen en andere accessoires voor je viervoeters kunt kopen tegen spotprijzen.

De dag zal ook worden onderbroken door onze bewustmakingsworkshops voor jong en oud: onze workshop “bijtpreventie” door onze vrijwilligster Lindsay Marques, en een workshop over de oorsprong van de Amerikaanse staff en Mechelse herder, door onze dierentrainer Hugo.

We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Het Veeweyde team.