In het asiel van Veeweyde-Brussel: zaterdag 9 december van 10u tot 17u

Op het programma: een warme dag gewijd aan de dieren van het asiel. Er zullen geen adopties plaatsvinden, maar onze teams zullen aanwezig zijn om afspraken te maken en u alle informatie te geven die u nodig heeft.

De kerstboom verwelkomt uw donaties van voedsel en materiaal (dekens, plaids, speelgoed, lekkernijen) en onze teams leiden u door onze faciliteiten om de konijnen, knaagdieren, honden, katten en schapen te ontmoeten. Glühwein, koffie, warme chocolademelk en zelfgemaakt gebak om mee te beginnen! En vergeet de rommelmarkt voor onze viervoeters niet.

In het toevluchtsoord Marais: de Boutique du Marais ontvangt u op afspraak voor uw decoratieve geschenken!

Deze zomer hebben onze teams in de refuge du Marais gewerkt aan de transformatie van de voormalige varkensstallen die deel uitmaakten van de boerderij.

We hebben een ruimte ingericht om bezoekers te ontvangen, evenals de Boutique du Marais, die alleen op afspraak open is op 0476/68.50.16 voor al uw decoratieve en ambachtelijke aankopen, volledig met de hand gemaakt van gerecycled materiaal en hout. Perfect voor de feestdagen!

In het opvangcentrum Veeweyde-Turnhout: een kerstwandeling voor honden op zondag 10 oktober

Kijk voor meer informatie over tijden en het programma op www.veeweydeturnhout.be en de Facebookpagina @Dierenasiel Veeweyde Turnhout.

In de refuge Veeweyde-Tournai: zaterdag 16 december van 11 tot 16 uur

Op het programma: glühwein, warme chocolademelk en kerstgebak.

Het hele team zal aanwezig zijn voor een rondleiding door het opvangcentrum en je bent uitgenodigd om je kerstcollecte voor onze dieren onder de kerstboom te leggen: dekens, brokjes en groenten.

Hartelijk dank allemaal!

Het Veeweyde team.