Clochard is een pup die werd gevonden, gekwetst was en tijdens zijn revalidatie bij ons het hele team heeft ingepakt.

Toen hij op 21 september werd binnengebracht was deze schuwe kleine Hollandse herder kruising zwaar gekwetst aan zijn bovenpoten. Twee jongedames hadden hem gevonden en binnengebracht, hij was er slecht aan toe. Wij hebben hem onmiddellijk verzorgd, de verwondingen waren een paar dagen oud en al erg ontstoken.

« Zijn algemene toestand is goed maar Clochard is een beetje mager en ondervoed zodat de botten niet volgroeid zijn, vooral ter hoogte van de achterpoten », meldden de dierenartsen. Clochard kreeg antibiotica en aangepaste voeding en in enkele weken tijd was hij er bovenop en 6 kilo zwaarder ! Hij evolueerde goed niet in het minste dankzij de goede zorgen van onze dierenverzorgers en al heel snel werd hij nieuwsgierig en sociaal, ook naar andere honden toe. Slim en wakker als hij is, wist hij snel wat « zit » betekent ! Zijn oren zijn ook beetje bij beetje mooi recht gaan staan. Ondertussen is Clochard niet meer bang van geluiden en is hij uitgegroeid tot een écht zeer aanhankelijk en lief hondje!

Op 20 oktober werd een volledig herstelde Clochard geadopteerd door een gezin met drie meisjes die beloofden regelmatig iets te laten weten.

We wensen je een mooi leven, Clochard !