Hartelijk dank voor jullie spontane hulp in deze moeilijke periode 🙏

Momenteel zijn we echter niet in de mogelijkheid om jullie goed te onthalen en te begeleiden zoals het hoort.

De gezondheidscrisis die ons in zijn greep houdt, brengt ook een aantal belangrijke en cruciale veiligheidsmaatregelen met zich mee. Door deze maatregelen beschermen we onze medewerkers. Deze zijn uiteraard essentieel in de opvang van onze dieren. Daarom beperken we de toegang van externen tot ons asiel tot een strikt minimum. Onze medewerkers hebben momenteel ook niet de tijd om vrijwilligers voldoende op te leiden en hen de nodige veiligheidsvoorschriften binnen ons asiel bij te brengen.

▶️ We hopen spoedig een oproep tot vrijwilligers te kunnen lanceren wanneer de gezondheidscrisis voorbij is. Aarzel niet om ons opnieuw te contacteren via 📩info@veeweyde.be met een beschrijving van jouw ervaring met dieren.

Nogmaals bedankt.

Team Veeweyde