Binnenkort is het opnieuw onze Kerst voor dieren, jullie zijn al volop bezig met de voorbereiding van de bezoeken op 7 en 8 december van ons asiel. We krijgen heel wat vragen binnen rond wat de dieren specifiek nodig hebben. Wij willen jullie hiervoor bedanken uit het diepste van ons 🧡 !

⏩ Dit is wat wij dringend nodig hebben :

✅ Beentjes om op te knabbelen van 20 cm of meer 🦴
De nieuwe richtlijnen van Leefmilieu Brussel op het vlak van dierenwelzijn bepalen dat honden elke dag een been moeten krijgen om op te knabbelen. We hebben permanent tussen de 100 en 120 honden in ons asiel en een been kost ongeveer 1 EURO per stuk. Het maandelijks budget om deze beentjes te bekostigen is dan ook ENORM

✅ Speeltjes Kong maten L en XL
Deze zijn stevig genoeg voor onze grote honden  Ze zijn gemaakt van natuurrubber en zijn geschikt voor honden met sterke kaken. Ze kunnen zich hierop concentreren en er hun energie in kwijt.

✅ Manden in kunststof die in goede staat zijn
Wanneer ze beschadigd zijn of er is aan geknaagd, bestaat het risico dat onze honden en katten zich hieraan kwetsen …

✅ Schone en makkelijk te reinigen dekens
Wij geven elke avond propere dekens aan onze honden, maar we hoeven jullie niet te vertellen dat deze plaids en dekens heel snel beschadigd raken en vaak na 24 u niet herbruikbaar zijn.

✅ Handdoeken
Multi- gebruik, ze zijn onmisbaar in het dagelijks onderhoud van ons asiel !

✅ Honden- en kattenbrokken
Elke jaar bezorgen jullie ons meer dan 4 ton voedsel. Dit is voor ons een enorme hulp want hierdoor kunnen wij onze dieren eten geven gedurende meerdere weken en dit kosteloos.

⭐️ Bedankt in naam van onze dieren ⭐️
⭐️ Bedankt voor alles ⭐️

🐹
🐶
🐰
😻

 Kerst voor onze dieren te Veeweyde :
Zaterdag en zondag 7 en 8 december 2019 van 10u tot 17u
Itterbeeksebaan 600 – 1070 Brussel
Giften zijn uiteraard welkom gedurende het hele jaar !